De bewuste ouder kiest gelijk al voor zijn of haar baby het beste speelgoed. Daarom zie je op het internet ook dat er erg veel wordt gezocht naar: houten speelgoed baby 1 jaar. Daarom laten wij zien wat het mooiste en beste speelgoed is voor uw jonge kind.

Houten speelgoed baby 1 jaar

Houten speelgoed is mooi en duurzaam. Voor jonge kinderen, en baby’s in het speciaal, kan het houten speelgoed heel erg mooi en leerzaam zijn. Het houten speelgoed baby 1 jaar gaat niet alleen stuk, maar ziet er ook mooi uit. Doordat het houten speelgoed baby 1 jaar er vaak eenvoudig uitziet, kan een jong kind er erg goed mee spelen of naar kijken.

Houten speelgoed baby

Houten educatief speelgoed voor 1-jarigen

Het houten speelgoed baby 1 jaar, is natuurlijk gewoon zeer mooi en degelijk educatief speelgoed. De voorbeelden hieronder spreken baby’s van 1 jaar erg aan. Houten speelgoed voor jonge kinderen is zelf bewezen beter dan gewoon speelgoed. De fantasie en creativiteit wordt mee gestimuleerd. Daarnaast zijn er natuurlijk vele reden om te kiezen voor houten speelgoed. Wil je hier alles over weten lees dan DIT uitgebreide artikel.

Voorbeelden van prachtig en mooi houten speelgoed voor uw baby van rond de 1 jaar

Hieronder staan allerlei prachtige, verantwoorde voorbeelden van houten speelgoed. Geschikt voor het jonge kind. Klik op het speelgoed om er meer over weten te komen en te kijken wat de prijs is in de desbetreffende webshop.

Houten rammelaar

We hebben de lady bug als deze en het heeft 4 kinderen overleefd! Dat zegt nu iets. Het is geweldig om het ontwerp voor de kinderen te bekijken en te bekijken terwijl het een rammelaar maakt. 😉 zie het hier.

houten rammelaar voor 1 jaar oud

Hammer & Ball Set

Dit speelgoed wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 2 jaar, maar mijn kind van 12 maanden haalt graag de ballen op en legt ze in de trays om te rollen. Als ze ouder wordt, begint ze de hamer te gebruiken. Het is absoluut een speeltje om mee te groeien. zie het hier.

houten kogelset

Bead Maze.
Kleintjes willen over het algemeen alles proeven. Met het doolhof met kralen laat de peuter de kralen verkennen zonder dat ze deze daadwerkelijk opeten. Dit is ook een groot pluspunt voor die fijne motoriek! zie hier meer.

houten parel doolhof

Jumbo Knob Houten boerderij puzzel.
Deze jumbo-knop puzzels maken geweldig in puzzels voor 1-jarigen! zie hier meer.

houten jumbopuzzel

Kleur- en vormsorteerder.
Dit is een eenvoudige startersorteerder en het is geweldig om te voelen en goed, begin met sorteren! zie hier meer.

starter houten vormen sorteerder voor 1-jarigen

Eerste voertuigen ingesteld.
Ahh wielen. Of je nu een jongen of een meisje hebt, ze zullen het leuk vinden om wielen te inspecteren en te zien hoe ze draaien. deze set is duurzaam omdat het hout is. zie hier meer.

houten auto’s

Rainbow Stacker.
Melissa en Doug maken zo’n reeks mooie houten dingen! Er zijn regenboogstapelaars geweldig voor deze leeftijd. zie hier meer.

houten regenboogstapelaar

Insect verdraaien.
Dit draaiende insect zorgt voor veel fijn motorwerk en het is fascinerend om te zien hoe kleintjes deze dingen verdraaien! zie hier meer.

houten speelgoed draaien

 

 

Baby 1 jaar houten speelgoed